Beoordeel deze pagina
9,4/10 (57)
Bedankt voor uw beoordeling
 · 45 beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2/10!

Stap 1/3
Laagste rente garantie
100% onafhankelijk
Gratis en vrijblijvend

Adviesgesprek

Wilt u een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek? Ontdek binnen 24 uur al uw mogelijkheden en krijg antwoord op al uw vragen.

Stap 1: Uw situatie

* Elke dag helpen wij 200+ mensen met een advies op maat.

Dit kunt u verwachten

  • Wat kan ik maximaal lenen
  • In welke prijsklasse kan ik kopen
  • Wat zijn de laagste maandlasten
  • Wat is de laagste rente
  • Is oversluiten aantrekkelijk

"Fijn als iemand je helpt"

De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 4 June 2024
Alle informatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld

We vergelijken alle hypotheekverstrekkers

40+

Mensen vertrouwen op ons advies

201.286

Gegarandeerd de laagste rente

vanaf 3,02%

Over Starterslening.nl

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs bij u aan huis komen voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2/10!

Vrijblijvend hypotheekadvies

Wij kunnen je als Starter op de woningmarkt uitstekend helpen met het vinden van de voordeligste hypotheek. Wij zijn de onafhankelijk specialist voor Starters en handelen voor alle banken.

Wij kunnen je als Starter op de woningmarkt uitstekend helpen met het vinden van de voordeligste hypotheek. Wij zijn de onafhankelijk specialist voor Starters en handelen voor alle banken. Je wordt teruggebeld voor het inplannen van het informatieve Starterslening adviesgesprek. Op dit startersgesprek krijg je onder andere te weten hoe je voor zoveel mogelijk Starterslening in aanmerking komt, welke starterswoningen je kunt kopen, en hoeveel maandlasten je kwijt bent voor een verantwoorde startershypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en Starterslening.

Neem eventueel je ouders of voogd mee naar het Starterslening gesprek, want dan wordt al snel duidelijk dat je zelfstandig de woning kunt kopen dankzij de regeling. Neem de makelaars en of projectontwikkelaars brochures van eventuele starterswoningen die je al op het oog heeft mee naar het gesprek - en anders kan de Starterslening adviseurs je wijzen op enkele interessante en betaalbare starterswoningen in jouw regio.

De landelijk erkende Starterslening adviseurs van starterslening.nl werken volledig transparant voor jou als starter. Stel ons zoveel mogelijk vragen, want dan kunnen wij je laten ontdekken dat deze specialisten door en door weten hoe deze regeling in elkaar zit. Je zult elke euro Starterslening krijgen waar je recht op hebt.

N.B. Vul de invoervelden zo goed mogelijk in, dan kunnen wij je het beste adviseren!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2/10!